Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep breidt uit

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep breidt uit

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep, ook wel RGG genoemd, heeft een nieuw kantoor geopend. Met het nieuwe kantoor, gevestigd in Almelo, versterken wij onze landelijke dekking. Met deze mooie toevoeging hebben wij kantoren in het zuiden, midden en oosten van Nederland.

Rosmalen Almelo B.V.
Twentepoort Oost 61 – unit 30
7609 RG Almelo
076 – 5223750
Website & e-mailadres volgen z.s.m.

Hiermee houdt de ontwikkeling van RGG niet op: het kantoor in Utrecht heeft een transformatie ondergaan. RGG heeft 51% van de aandelen van Nedland Gerechtsdeurwaarders & Incasso overgenomen en daarmee is het nieuwe kantoor Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders B.V. ontstaan.

Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders B.V.
Zonnebaan 18
3542 ED Utrecht
030 – 890 63 00
Vanaf 10 juli: 030-8201120
www.rosmalenutrecht.nl
incasso@rosmalenutrecht.nl
Nieuwe website en e-mailadres volgen z.s.m.

Meer weten? Neem contact met ons op!