Diensten

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders levert verschillende diensten aan een scala van opdrachtgevers. Uiteraard kunnen verschillende diensten worden gecombineerd om voor u het gewenste resultaat te bereiken.

Onderstaand vindt u een korte omschrijving van de diensten, voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Facturatie

Wij versturen uw facturen en bewaken de betalingstermijnen zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wilt u de facturatie in combinatie met debiteurenbeheer uit handen geven? Ook dat is mogelijk.

For Business Debiteurenbeheer

Wij kunnen uw volledige debiteurenbeheer uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. Na het debiteurenbeheer kan de zaak worden overgedragen ter incasso en voeren wij een compleet incassotraject voor u uit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pre-incasso

Een profitletter is een laatste aanmaning die wij voor u versturen op ons briefpapier, deze zachte mogelijkheid om druk uit te oefenen kan de niet-betalende debiteur overhalen de openstaande nota te betalen op uw bankrekening. Wordt de nota niet betaald na de profitletter, dan nemen wij uw zaak graag ter incasso.

Minnelijk incassotraject

Worden uw correcte* facturen niet betaald? Geef uw incasso’s dan uit handen aan ons.

De procedure is kraakhelder:

Lees meer
  • U ontvangt een opdrachtbevestiging
  • Wij leggen zowel schriftelijk als telefonisch contact met de debiteur
  • Uw vaste contactpersoon houdt u op de hoogte en staat klaar om uw vragen te beantwoorden
  • U kunt waar en wanneer u wilt de actuele stand van het dossier online bekijken.

Dat u de zaak uit handen geeft, betekent niet dat u er geen controle meer over hebt. In tegendeel, u hebt de touwtjes in handen!

* Correcte facturen zijn facturen die zijn gemaakt op basis van afspraken en geleverde goederen of diensten en dienen opeisbaar te zijn.

Ambtelijke opdracht

Uitsluitend een gerechtsdeurwaarder is bevoegd ambtshandelingen te verrichten, zoals een vonnis betekenen en deze ten uitvoer leggen. Indien mogelijk en gewenst leggen wij (derden)beslag of ontruimen wij een woning of bedrijfspand. Daarnaast kunnen wij constateringen voor u doen. The law is the limit!

Gerechtelijk traject

Slaagt het minnelijk traject niet of wilt u uw debiteur dagvaarden? Dan staan onze specialisten voor u klaar om u bij te staan met raad en daad. De ‘raad’ komt voort uit de juridische kwaliteiten die de specialisten bezitten, de ‘daad’ is het u daadwerkelijk bijstaan in de zittingszaal van het kantongerecht.

Juridisch advies

Onze juristen kunnen u voorzien van juridische adviezen over onder andere algemene leveringsvoorwaarden en contracten, maken een proces verbaal van constatering voor u op, bemiddelen in geld- en schuldkwesties en helpen u met het voorkomen of oplossen van gerechtelijke procedures.

Compleet executietraject

U kunt uw vordering eerst ter minnelijke incasso indienen en vervolgens het gerechtelijke traject inzetten. Dit traject start bij de dagvaarding, waarna een zitting volgt en uiteindelijk een vonnis wordt uitgesproken. Na de betekening van het vonnis nemen wij executiemaatregelen om uw vordering te innen.

Lees meer

U geeft uw wensen aan en wij spelen hierop in, uiteraard adviseren wij u over de mogelijkheden en de beste opties. Welke mogelijkheden er daadwerkelijk zijn hangt af van de verhaalsmogelijkheden die de debiteur biedt.

Schuldbewaking

Het bewaken van niet (volledig) geïncasseerde, afgewikkelde zaken is een mogelijkheid die wij bieden. Onze specialisten onderzoeken periodiek de verhaalsmogelijkheden en indien mogelijk worden er maatregelen genomen die door u gewenst zijn.