Advocatuur

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in ambtelijk werk voor de advocaat. Vanuit onze vestigingen in Breda en Sittard werken we al decennia voor tientallen toonaangevende advocatenkantoren in heel Nederland. Speciaal voor u hebben wij een Advocatendesk ingericht.

Beslag leggen

Als het noodzakelijk is dat vermogen of goederen veiliggesteld wordt zorgen wij voor de coördinatie en uitvoering van de beslaglegging. Overal in Nederland, desgewenst op meerdere plekken tegelijkertijd en op het moment dat daarvoor het meest geschikt is.

Vonnis ten uitvoer leggen

Een door de rechter uitgesproken vonnis wordt door ons snel en adequaat betekend. Wij weten wat er nodig is om mensen te bereiken en nemen initiatief om dit te realiseren.

Kennisgeven en oproepen

Wij betekenen verklaringen en gerechtelijke stukken per exploot om zeker te zijn dat die stukken ook daadwerkelijk bij de ontvanger zijn aangekomen. Dit doen we bij personen en bedrijven in heel Nederland en daarbuiten.

Adviseren in gerechtelijke procedures

Wij adviseren advocaten met betrekking tot beslaglegging, tenuitvoerlegging en oproeping. Samen komen we tot het beste resultaat en zorgt u ervoor dat de belangen van uw cliënt het best worden gediend.

Actueel

Niets gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op

Waarom Rosmalen Gerechtsdeurwaarders

Al 50 jaar zijn we actief voor advocaten in geheel Nederland. Wij zijn trots op onze medewerkers en onze toonaangevende klanten. En zij zijn blij met de service die we bieden:

Werkzaam in geheel Nederland Met onze eigen kantoren in Zuid-Nederland en ons samenwerkingsverband met 10 collega-kantoren kunnen we snel en overal ter plaatse zijn. Onze capaciteit is dus ruim voldoende om ook grote klussen aan te kunnen.

Uitgebreide kennis en ervaring Onze Advocatendesk heeft ruim 150 jaar ervaring in de deurwaarderij en is zeer gedreven om het maximale uit uw opdracht te halen.

Optimale bereikbaarheid en flexibiliteit Onze binnendienst staat dagelijks voor u klaar en zijn precies op de hoogte van de beschikbaarheid en locatie van onze deurwaarders. Ook in de avonduren en in het weekend zijn we paraat.

Wie zijn we

Onze medewerkers maken het verschil, want juridische dienstverlening is mensenwerk. Voor eerstelijnsadvies staat onze binnendienst voor u klaar. En de deurwaarder is op afroep snel beschikbaar, ook in de avonduren en in het weekend. Omdat we begrijpen dat sommige klussen daarom vragen.

Henny van de Wouw
Binnendienst

Onze steun en toeverlaat in de binnendienst van de Advocatendesk. Henny heeft, als voormalig gerechtsdeurwaarder, veel kennis van alle aspecten van het ambtelijk werk en is al heel lang werkzaam vanuit onze vestiging in Breda.

Joost Nieuwenhuijs
Binnendienst

Heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vraagbaak voor vele advocaten en service staat bij hem hoog in het vaandel. Joost is advocatuur-specialist pur sang en heeft op alle inhoudelijke vragen het juiste antwoord.

Marcel Polman
Binnendienst

Voormalig gerechtsdeurwaarder die zijn sporen heeft verdiend binnen verschillende deurwaarderskantoren en is altijd beschikbaar om inhoudelijk te sparren over een -schijnbaar- ingewikkelde casus. Marcel is creatief en komt met unieke oplossingen voor lastige opdrachten.

Werner Mies
Gerechtsdeurwaarder

Deurwaarder met een bijzondere affiniteit voor de advocatuur. Werner is altijd paraat en is dagelijks actief in het midden van het land.

Marcel Bakkers
Gerechtsdeurwaarder

Al sinds 1995 aan onze organisatie verbonden en zeer betrokken met het wel en wee van onze klanten. Marcel geeft leiding aan de Advocatendesk en is zelf als gerechtsdeurwaarder dagelijks actief in Brabant en Zuid-Holland.

Emil Latten
Gerechtsdeurwaarder

Dagelijks als gerechtsdeurwaarder actief in Limburg. Emil staat erom bekend dat hij jurisprudentie op de voet volgt en deze kennis toepast in de dagelijkse praktijk.

Neem contact met ons op

LO@rosmalendeurw.nl
voor het versturen van uw opdrachten.
Let op: maak bij het verzenden van grote bestanden (meer dan 10 mb) gebruik van WeTransfer.

085 – 0711 299 (binnendienst):
voor advies en spoed- cq. bijzondere opdrachten

06 – 23 20 16 61:
deurwaarder, voor advies in de avond- of weekenduren

Bent u nog geen klant en wilt u contact over onze dienstverlening?
Vul dan onderstaande gegevens in, dan neemt onze binnendienst contact met u op.