Aanbieding voor Focwa leden

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep BV verder te noemen RGG tevens lid van de Focwa heeft een mooie aanbieding voor alle Focwa leden.

Er is niets zo frustrerend voor een ondernemer dan dat een factuur waarvoor hard gewerkt is niet betaald wordt. Als ondernemer kun je zelf in de financiële problemen komen, ondanks dat je werk genoeg hebt, enkel doordat je klanten niet of niet op tijd betalen. Door het terugdringen van de betalingstermijnen maakt je bedrijf al een economische groei door.  Schakel op tijd een incasso expert in om het beoogde doel te bereiken. Al snel wordt dan gedacht aan een incassobureau echter door gelijk een gerechtsdeurwaarder in te schakelen versnel je het incassotraject.
Een gerechtsdeurwaarder heeft namelijk veel meer bevoegdheden waardoor er veel sneller resultaat geboekt kan worden.

Wie is Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep BV (RGG) Wij zijn een gerechtsdeurwaardersorganisatie met landelijke dekking en opereren vanuit diverse locaties in het land. De RGG bestaat al ruim 50 jaar. De hoofdvestiging zit in Breda en daarnaast is er een vestiging in Sittard en een locatie in Utrecht. Vanuit deze drie plaatsen bedienen wij onder andere het Midden en Kleinbedrijf (MKB)

De Aanbieding:

In de minnelijke fase (dus vóór een eventuele rechtszaak) werken wij op no cure no pay basis. Het risico van eventuele kosten ligt dus bij de RGG.

In de gerechtelijke fase wordt aan u als klant een kosten voorschot gevraagd ter hoogte van het griffierecht.  Zie hiervoor www.rechtspraak.nl Het griffierecht is de nota van de rechter voor het aanbrengen van een dagvaarding. Deze kosten worden na het verkrijgen van een vonnis van de rechter verhaald op de debiteur (uw klant) Dit griffierecht is dan onderdeel van de proceskosten veroordeling. Bij een succesvolle incasso krijgt u dus dit voorschot retour.

In de executoriale fase oftewel na het verkrijgen van het vonnis en de betekening daarvan (kenbaar maken aan de debiteur van de veroordeling) werken wij met een kostenplafond van € 350,00. Ook hier geldt de stelregel: de debiteur betaalt de kosten. Oftewel de kosten in de executoriale fase worden voor zoveel mogelijk verhaald op de debiteur.

Is uw interesse gewekt dan neem gerust vrijblijvend contact op:

Telefoon: 076-5223750

Mail: incasso@rosmalendeurw.nl

www.rosmalendeurw.nl