Rosmalen Gerechtsdeurwaarders neemt Yuridis over

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep heeft per 28 oktober 2020 Yuridis B.V. overgenomen van de huidige eigenaren. Yuridis, platform voor incasso- en deurwaardersdiensten, heeft de ambitie om de markt voor zogenaamde Groot-Incassanten (marktpartijen met grote aantallen incasso-vorderingen) te betreden. Zij zocht daarvoor een strategische partner en vond die in Rosmalen, deelnemer van Yuridis van het eerste uur. Charles Bruns, huidig bestuurder van Yuridis stapt over naar Rosmalen als directeur business development en blijft daarbij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Yuridis.

Samenwerking en drempels verlagen

Mariëtte Langes (directeur Rosmalen): ‘De overname van Yuridis past prima in onze visie op de markt waarbij we staan voor samenwerking in de keten, innovatie en verlaging van de drempels naar de deurwaarder. Wij versterken met deze acquisitie onze commerciële slagkracht en zijn met Yuridis en haar deelnemers in staat om aan een brede klantengroep in geheel Nederland onze diensten aan te bieden.’

Over Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep B.V. biedt de markt met ruim 80 betrokken en ervaren medewerkers uitgebreide oplossingen in incasso en aanverwante diensten. Met kantoren in Breda, Sittard, Utrecht en Almelo staat zij al decennia lang klaar voor ondernemers in geheel Nederland. Met Right & Bright (Schuldhulpbemiddeling) en Get Control (Financieel advies en coaching) helpt ze ondernemers en particulieren grip te krijgen op hun financiële situatie.

Over Yuridis, incasso en deurwaarder op maat

Yuridis is in 2018 gestart als eerste platform voor incasso- en deurwaardersdiensten in Nederland. Haar missie is het om incasso- en deurwaardersdiensten voor een brede groep ondernemers toegankelijk te maken. Dat doet ze door middel van een uniek serviceconcept waarbij ondernemers zowel online, telefonisch als in persoon optimaal worden bediend op het gebied van incasso-vraagstukken.

Contact

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Charles Bruns, directeur business development van Rosmalen.
Email:                  c.bruns@rosmalen-groep.nl
Telefoon:            06-546 44 022

Breda, 29 oktober 2020