Let op: nepberichten (via e-mail, sms en WhatsApp) van oplichters die zich voordoen als gerechtsdeurwaarder.

Ieder zijn deel
Ieder zijn recht
Ieder zijn kans

Zakelijk

Wilt u een zaak aanleveren of uw dossier online volgen? Klik hier.

Aanmaning ontvangen?

Deurwaarder bij u langs geweest? Klik hier voor meer informatie.

Over ons

Meer over ons kantoor vindt u door hier te klikken.

Samenwerken

Slagvaardig

Krachtig als groot, attent als klein. Met tientallen professionals zijn wij groot en sterk. Daarnaast zijn wij strak georganiseerd, slagvaardig, snel en doortastend, met korte lijnen en snelle reactietijden.

Resultaatgericht

Wij hanteren een snelle en resultaatgerichte aanpak. Als ervaren sparringpartner kunnen wij u helpen om tot een gewenst resultaat te komen. Rosmalen Gerechtsdeurwaarders biedt u een frisse en kritische blik op uw opdracht.

Landelijke dekking

De vier kantoren van Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep bieden landelijke dekking. Lees hier meer over onze vestigingen.

Vast aanspreekpunt

U heeft één vast aanspreekpunt, waarbij u terecht kunt met al uw vragen. Om de continuïteit te waarborgen werken wij een extra specialist in op uw dossiers, zodat er altijd iemand aanwezig is om u te woord te staan en uw zaken te behandelen.

Dossier volgen

U kunt uw dossier waar en wanneer u wilt online volgen. U ziet welke stappen wij hebben gezet, welke betalingen er zijn binnen gekomen, welke kosten er zijn gemaakt, et cetera.

Klik hier om in te loggen in de inkijkmodule.

Nieuwsberichten

Gerechtsdeurwaarders waarschuwen voor mails van oplichters

Den Haag, 17 mei 2019 De Koninklijke Beroepsorganisatie…

Nieuwe wetgeving omtrent de gemeenschap van goederen

Nieuwe wetgeving omtrent de gemeenschap van goederen. Vanaf 1 januari 2018 is er een nieuw huwelijksgoederenregime. Iedereen die vanaf deze datum in het huwelijk treedt en...

Appartementen en (kamer)verhuur

Wellicht bent u eigenaar van een appartement en bent u van plan dit te verhuren. Of wilt u een appartement aanschaffen op een executieveiling waarmee...